Kako poteka rezervacija igrišča za odbojko na mivki Rimske Toplice?

Rezervacija

Na spletnem naslovu https://odbojka.tdrt.si/#rezervacija je na voljo rezervacijski obrazec. Sledi korakom za rezervacijo do dokončanja postopka.

1. Izbira dnevnega ali nočnega termina. Dnevni termin velja do 19:00, od 19:00 dalje, velja nočni termin. Prosim upoštevaj, da nočni termin potrjujemo ročno in do prejetja potrditve, rezervacija ni odobrena.

Odbojka Rimske Toplice- image 1

2. Izbira igrišča s klikom na “Nadaljuj z rezervacijo”. Za rumeno igrišče je možnost termina med 10:00 in 22:00, za modro igrišče je možnost termina od 17:00 – 22:00.

Odbojka Rimske Toplice- image 2

4. Informacijsko okno izbire. Klik na “Rezerviraj igrišče”.

Odbojka Rimske Toplice- image 3

5. Izbira termina

  • Izberi mesec in željeno trajanje rezervacije igrišča.
Odbojka Rimske Toplice- image 4
  • Izberi željeni dan in uro termina. Za predhodno izbrano dolžino termina in izbrani datum termina, bodo prikazane le tiste ure termina, ki so na voljo glede na izbiro. Namig, če željene ure ni na voljo, poskusi z najkrajšim trajanjem termina – 1ura.
Odbojka Rimske Toplice- image 5

6. Vnesi svoje podatke

  • Vsi podatki so zahtevani za nadaljevanje na naslednji korak. Brez skrbi, tvoje podatke bomo varovali skladno s politiko zasebnosti. Vnešeni elektronski naslov bo uporbljen tudi za tvoje nadaljne spremljanje aktivnih rezervacij in za obveščanje, vezano na rezervacije.
Odbojka Rimske Toplice- image 6

7. Hiter pregled in klik na “Zaključi rezervacijo” bo tvojo rezervacijo vnesel v sistem.

Odbojka Rimske Toplice- image 7

8. Ekola, rezervacija uspešno oddana. Če je kaj pravice na svetu, bi moral/a v istem momentu prejeti potrditev prejema rezervacije tudi na vnešeni elektronski naslov. V tem sporočilu so tudi vsa morebitna dodatna navodila.

Odbojka Rimske Toplice- image 9

Pogosta vprašanja

V: Ob zaključku rezervacije prejmem obvestilo, da je elektronski naslov že v uporabi in naj preverim vnos imena in priimka. Kako naprej?
O: Opozorilo namiguje, da si že opravil/a vsaj eno rezervacijo v preteklosti, ob tem pa se trenutno vnešeno ime in priimek ne skladata s prejšnjo rezervacijo. Rešitev A) – uporabi enako ime in priimek kot ob prvi rezervaciji, ki je bila opravljena s tem elektrnoskim naslovom. Rešitev B) – uporabi drug elektronski naslov.

Odbojka Rimske Toplice- image 8

Prihod in dostop do igrišča

Igrišča se nahajajo v Rimskih Toplicah, poleg gostinskega kompleksa z bazenom AquRoma, Toplice 2, Rimske Toplice.
Ob igriščih je na voljo parkirni prostor, kateri pa zna biti, predvsem ob vikendih, dokaj zaseden. Do sedaj se še ni zgodilo, da parkirnega mesta ne bi bilo dovolj za vse.
V neposredni bližini objekta se nahaja tudi Želežniška postaja Rimske Toplice z redno povezavo v relaciji Maribor – Celje – Zidani most – Ljubljana.

Do igrišča dostopaš ob točni uri tvojega termina. Vstop na igrišče je z zahodne strani. Za lažjo orientacijo, na oddaljeni strani od gostinskega objekta, poleg lesene barake. Informacije o lokaciji ključa in blagajne si prejel v potrditvenem elektronskem sporočilu.
Če je pred teboj igrišče že zasedeno, ključ prevzameš od člana ekipe, ki je trenutno na igrišču.

Zaključek termina

Termin igranja odbojke zaključiš 5 minut pred uro konca termina. V teh 5 minutah, prosim poskrbi za izravnavo peščene površine igrišča, pospravi morebitne odpadke za seboj in z nasmeškom pozdravi ekipo, ki ima termin rezerviran za tabo. Ključ od igrišča predaš članu ekipe.
V primeru, da za teboj ni ekipe, igrišče za seboj zakleni in ključ vrni na mesto, kjer si ga prejel.

Če za tabo ni ekipe, ki bi imela rezerviran termin lahko svojo igro tudi podaljšaš. Po končanju igre naj veljajo enaki napotki za urejanje igrišča in vračilo ključa na svoje mesto, kot prej omenjeno ob regularnem zaključku termina.

Napotki za dobro počutje na igrišču in ob njem

Prosimo, da se vsi držimo pravil obnašanja in sledimo smernicam, kot je to definirano v pogojih uporabe.