Aqua Roma Beach Weekend 2022

Novice08/06/2022

Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, ženske dvojice in mešane trojice Turnirja ARBW se je v celotnem vikendu udeležilo skupno 29 ekip. V soboto, 4.6.2022 je potekal turnir moških in ženskih. Sodelovalo 12 moških in 10 ženskih ekip. …

Objavil: Tilen Seliškar

Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, ženske dvojice in mešane trojice

Turnirja ARBW se je v celotnem vikendu udeležilo skupno 29 ekip.

V soboto, 4.6.2022 je potekal turnir moških in ženskih. Sodelovalo 12 moških in 10 ženskih ekip. 

V kategoriji moških parov sta prvo mesto zasedla igralca ekipe JeGr Team (Gregor Felkar in Jernej Borlinič), drugo mesto igralca ekipe Malnar/Grafenauer (Tine Malnar, Matej Grafenauer), tretje mesto pa ekipa Osem (Borut Markovič, Jernej Vrhunc). Dve domači ekipi sta se prebili do četrtfinala turnirja, dve domači ekipi pa sta izpadli že v skupinskem delu turnirja.

V kategoriji ženskih parov je prvo mesto zasedla ekipa M&M (Nika Markovič in Katja Mihalinec), drugo mesto je zasedla ekipa Neža in Lara (Lara Jelen, Neža Bedjanič), tretje mesto pa ekipa Deželak/Maček (Mojca Deželak, Anja Maček). Domačih ekip v kategoriji ženskih parov na letošnjem turnirju ni bilo.

V nedeljo, 5.6.2022 je potekal turnir mix trojk. Sodelovalo je 7 ekip.

Prvo mesto je zasedla ekipa Štajerska banda (Alja Maučnik, Domen Lonzarič, Matevž Semprimožnik), drugo mesto domača ekipa Get Lucky (Ana Mrgole, Gorazd Musar, Miha Drobnič), tretje mesto pa ekipa ŠD Bistrica (Suzana Brezak, Dejan Kožuh, Ambrož Zorenč). Na turnirju so sodelovale skupaj 4 domače ekipe. Z udeležbo in prikazom igre na turnirju je podmladek odbojke v Rimskih Toplicah pokazal opazen napredek v nivoju igre odbojke na mivki.


Deli novico s prijatelji