Članstvo

Pogoji in pričakovani prispevki za uporabo igrišča odbojke na mivki Rimske Toplice

Za uporabo igrišča za odbojko na mivki je zaželjen prostovoljni prispevek koristnikov igrišča. Vsa pridobljena sredstva se bodo namenila izključno za namen vzdrževanja peščenih igrišč za odbojko na mivki Rimskih Tolicah in njihove pripadajoče okolice v Rimskih Tolicah.

Priporočeni prispevek glede višine pričakovanega zneska varira glede na status uporabnika. Prispevka ne pričakujemo od mladoletnih koristnikov.

Obiskovalci bazenskega kompleksa imajo, s plačano dnevno karto, omogočeno brezplačno igranje na modri mreži do 17.00 ure (vstop na igrišče z bazenskega dela).

Aktivni člani TDRT

Aktivni člani TDRT imajo prednost izbire načina poravnave prispevka. Ponuja se opcija enkratnega prispevka 100€ / sezono, ki ti omogoča brezskrbno igranje skozi celotno sezono (glede na urnik terminov). Za aktivnega člana se načeloma smatra član, kateri je že vsaj drugo leto zapored poravnal članarino za Turistično društvo Rimske Toplice.

Aktivni člani, ki se odločijo za enkratni prispevek na sezono, imajo tudi možnost povračila do polovice zneska, katerega lahko uveljavijo, ko dosežejo kvoto delovnih ur, opravljenih na in ob igrišču za odbojko na mivki.

Obseg dela, ki pade v kvoto opravljenih ur obsega:

 • košenje trave ob igrišču,
 • priprava igrišča na sezono,
 • priprava igrišča za počitek po sezoni,
 • urejanje igrišča med sezono (mivka, plevel, smeti, itd),
 • aktivnosti povezane z organizacijo turnirjev in dogodkov pod okriljem Turističnega društva Rimske Toplice.

Za vsaki dve uri, kateri aktivni član oddela, se, če se član tako odloči, povrne 5€ prispevka, toda le do polovice celotnega prispevka (največ 50€).

Člani TDRT

Člani TDRT, ki se ne odločijo za opcijo enkratnega prispevka 100€, imajo možnost znižanega priporočenega prispevka.

 • Rumena mreža- 3€ / uro / igralca.
 • Modra mreža – 2€ / uro / igralca.
 • Večerna odbojka – prispevek, dodatno k osnovnemu prispevku – 5€ / uro / igrišče.

Zunanji uporabniki

Za zunanje uporabnike, ki niso člani Turističnega društva Rimske Toplice, se pričakuje plačilo prispevka v višini:

 • Rumena mreža – 5€ / uro / igralca.
 • Modra mreža – 4€ / uro / igralca.
 • Večerna odbojka – dodatno k osnovnemu prispevku glede na mrežo – 10€ / uro / igrišče.

Dolgotrajni najem igrišča za namen turnirjev ali dogodkov

Ob predhodnem dogovoru je možna rezervacija igrišča za zaprte družbe. Za dolgotrajne najeme za dneve ponedeljek, torek, sreda in četrtek, je pričakovani znesek prispevka k uporabi igrišča 80€ / dan. Za dolgotrajnje najeme za dneve petek, sobota in nedelja je pričakovani znesek prispevka 100€ / dan.

Enota “dan”, se smatra uporaba od 10:00 na dan dogodka do 23:00 na dan dogodka. Za ure, izven tega okvirja, je potreben posebni dogovor.

Dodatne informacije

V primeru vprašanj se prosim poslužujte kontaknega obrazca. Za navodila, kako rezerviraš svoj termin odbojke na mivki skoči na napotke za rezervacijski postopek.

Od vseh obiskovalcev igrišč za odbojko na mivki RImske Toplice se pričakuje, da se držite pravil obnašanja. Predvsem pa, uživajmo skupaj ob športnem vzdušju!