Izjava o zasebnosti (EU)

Ta izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena dne 18/04/2024 in velja za državljane in zakonite stalne prebivalce Evropskega gospodarskega prostora in Švice.

V tej izjavi o zasebnosti pojasnjujemo, kaj počnemo s podatki, ki jih o vas pridobimo prek https://odbojka.tdrt.si. Priporočamo vam, da to izjavo skrbno preberete. Pri obdelavi upoštevamo zahteve zakonodaje o zasebnosti. To med drugim pomeni, da:

Če imate vprašanja ali želite natančno vedeti, katere podatke o vas hranimo, se obrnite na nas.

1. Namen, podatki in obdobje hrambe

Osebne podatke lahko zbiramo ali prejemamo za različne namene, povezane z našim poslovanjem, ki lahko vključujejo naslednje: (kliknite za razširitev)

2. Piškotki

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Več informacij o piškotkih najdete v našem pravilniku o piškotkih. 

3. Prakse razkrivanja

Osebne podatke razkrijemo, če to od nas zahteva zakon ali sodna odredba, kot odgovor organu pregona, v obsegu, ki ga dovoljujejo druge zakonske določbe, za zagotavljanje informacij ali za preiskavo zadeve, povezane z javno varnostjo.

Če se naše spletno mesto ali organizacija prevzame, proda ali sodeluje pri združitvi ali prevzemu, se lahko vaši podatki razkrijejo našim svetovalcem in morebitnim kupcem ter se posredujejo novim lastnikom.

4. Varnost

Zavezani smo k varnosti osebnih podatkov. Sprejemamo ustrezne varnostne ukrepe za omejitev zlorabe in nepooblaščenega dostopa do osebnih podatkov. S tem zagotavljamo, da imajo dostop do vaših podatkov le potrebne osebe, da je dostop do podatkov zaščiten in da se naši varnostni ukrepi redno pregledujejo.

5. Spletne strani tretjih oseb

Ta izjava o zasebnosti ne velja za spletna mesta tretjih oseb, ki so povezana s povezavami na našem spletnem mestu. Ne moremo jamčiti, da te tretje osebe zanesljivo ali varno ravnajo z vašimi osebnimi podatki. Priporočamo vam, da pred uporabo teh spletnih mest preberete izjave o zasebnosti teh spletnih mest.

6. Spremembe te izjave o zasebnosti

Pridržujemo si pravico do sprememb te izjave o zasebnosti. Priporočljivo je, da redno pregledujete to izjavo o zasebnosti, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami. Poleg tega vas bomo aktivno obveščali, kadar koli bo to mogoče.

7. Dostop do vaših podatkov in njihovo spreminjanje

Če imate vprašanja ali želite izvedeti, katere osebne podatke imamo o vas, se obrnite na nas. Z nami lahko stopite v stik s spodnjimi informacijami. Imate naslednje pravice:

Vedno jasno navedite, kdo ste, da bomo lahko prepričani, da ne bomo spremenili ali izbrisali podatkov napačne osebe.

8. Oddaja pritožbe

Če niste zadovoljni z načinom, na katerega obravnavamo obdelavo vaših osebnih podatkov (pritožba), imate pravico vložiti pritožbo pri organu za varstvo podatkov.

9. Kontaktni podatki

Turistično društvo Rimske Toplice
Toplice 2, Rimske Toplice, Laško
Slovenija
Spletno mesto: https://odbojka.tdrt.si
Elektronski naslov: td.rimsketoplice@gmail.com
Telefonska številka: +38641503263

10. Zahtevki za podatke

Za najpogostejše zahtevke vam ponujamo tudi možnost, da uporabite naš obrazec za zahtevek za podatke

×

Priloga

EWWW Image Optimizer

By default, the EWWW Image Optimizer does not store any personal data nor share it with anyone.

If you accept user-submitted images and use the API or Easy IO, those images may be transmitted to third-party servers in foreign countries. If Backup Originals is enabled, images are stored for 30 days. Otherwise, no images are stored on the API for longer than 30 minutes.

Suggested API Text: User-submitted images may be transmitted to image compression servers in the United States and stored there for up to 30 days.

Suggested Easy IO Text: User-submitted images that are displayed on this site will be transmitted and stored on a global network of third-party servers (a CDN).

Complianz | The Privacy Suite for WordPress

To spletno mesto za zbiranje in beleženje privolitve na podlagi brskalnika in naprave uporablja paket Privacy Suite za WordPress podjetja Complianz. Za to funkcijo se vaš IP naslov anonimizira in shrani v naši zbirki podatkov. Ta storitev ne obdeluje nobenih osebnih podatkov in jih ne deli s ponudnikom storitev. Za več informacij si oglejte Complianz Privacy Statement.