Izjava o omejitvi odgovornosti

Turistično društvo Rimske Toplice se zavezuje, da bo to spletno mesto posodobljeno in točno. Če kljub temu naletite na nepravilno ali zastarelo informacijo, vam bomo hvaležni, če nas o tem obvestite. Navedite, kje na spletnem mestu ste prebrali informacije. To bomo čim prej preverili. Vaš odgovor pošljite po elektronski pošti na naslov: td.rimsketoplice@gmail.com.

Ne odgovarjamo za izgubo zaradi netočnosti ali nepopolnosti niti za izgubo, ki je posledica težav, ki jih povzroči ali so neločljivo povezane z razširjanjem informacij prek interneta, kot so motnje ali prekinitve. Pri uporabi spletnih obrazcev si prizadevamo omejiti število zahtevanih polj na minimum. Družba Turistično društvo Rimske Toplice ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli izgubo, nastalo zaradi uporabe podatkov, nasvetov ali zamisli, ki jih Turistično društvo Rimske Toplice ali v njegovem imenu posreduje prek tega spletnega mesta.

Odgovori in poizvedbe o zasebnosti, poslani po elektronski pošti ali prek spletnega obrazca, bodo obravnavani enako kot pisma. To pomeni, da lahko pričakujete naš odgovor najpozneje v enem mesecu. V primeru zapletenih zahtevkov vas bomo obvestili v roku 1 meseca, če potrebujemo največ 3 mesece.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete v okviru svojega odgovora ali zahteve za informacije, bodo uporabljeni le v skladu z našo izjavo o zasebnosti.

%s si po najboljših močeh prizadeva zaščititi svoje sisteme pred kakršno koli obliko nezakonite uporabe. v ta namen izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe, pri čemer med drugim upošteva stanje tehnike. Vendar pa ne odgovarja za nobeno neposredno in/ali posredno izgubo, ki jo utrpi uporabnik spletnega mesta zaradi nezakonite uporabe njegovih sistemov s strani tretje osebe.

Turistično društvo Rimske Toplice ne prevzema odgovornosti za vsebino spletnih strani, na katere ali s katerih je vzpostavljena hiperpovezava ali drug sklic. Za izdelke ali storitve, ki jih ponujajo tretje osebe, veljajo veljavni pogoji in določila teh tretjih oseb.

Vse pravice intelektualne lastnine za vsebino na tem spletnem mestu ima družba Turistično društvo Rimske Toplice.

The content on this website is available under a Creative Commons – Priznanje avtorstva License, unless specified otherwise.

Če imate kakršna koli vprašanja ali težave z dostopnostjo spletnega mesta, se obrnite na nas.