Aqua Roma Beach Weekend 2018

Novice04/06/2018

Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, ženske dvojice in mešane trojice V soboto, 2. 6. 2018 in v nedeljo, 3. 6. 2018, se je v Rimskih Toplicah, na peščenih igriščih, ob bazenskem kompleksu hotela in restavracije Aqua Roma,…

Objavil: Tilen Seliškar

Turnir v odbojki na mivki za moške dvojice, ženske dvojice in mešane trojice

V soboto, 2. 6. 2018 in v nedeljo, 3. 6. 2018, se je v Rimskih Toplicah, na peščenih igriščih, ob bazenskem kompleksu hotela in restavracije Aqua Roma, odvijal dvodnevni rekreativni turnir v odbojki na mivki za moške pare, ženske pare in mešane trojice. Turnir je potekal vzporedno z dogodkom Rimske so fejst, kar je nudilo posebno popestritev udeležencem na turnirju ter tudi obiskovalcem festivala Rimske so fejst.

Na turnirju je sodelovalo 33 ekip iz cele Slovenije. Odigralo se je 55 tekem, skupno 112 setov. Igralci so prikazali visok nivo igre, z atraktivnimi točkami in tako poskrbeli za zelo zanimiv in dinamičen turnir.

V soboto, 2. 6. 2013 se je odvijalo tekmovanje za moške pare in ženske pare. Sodelovalo je 44 igralcev in igralk, za najboljša mesta turnirja se je potegovalo 11 moških in 10 ženskih ekip. Tekme so potekale na dveh igriščih. Zaradi močnega naliva ob koncu dneva, se je turnir moral predčasno zaključiti. Udeleženke turnirja so se sporazumno strinjale, da si prvo mesto v ženski kategoriji delijo igralke Meta Grbec in Jerneja Kranjec (ekipa SAM DA POKA) ter Nina Čuk in Natalija Snedec (Ekipa N&N), v moški kategoriji pa sta prvo mesto, po odigranem enem setu v finalu, zasedla igralca Davor Zupančič in Aljaž Juvančič (ekipa ADDICT). Razglasili smo tudi najboljšo igralko in igralca dneva, to sta bila Meta Grbec pri ženskah in Davor Zupančič pri moških.

V nedeljo 3. 6. 2013 se je odvijalo tekmovanje za mešane trojice. Sodelovalo je 41 igralcev razdeljenih v 12 ekip. Prvo mesto so zasedli Tilen Markun, Gal Hafner in Nina Grobelšek (ekipa ALL IN). Za najboljšo igralko in igralca dneva sta bila razglašena Nina Grobelšek in Gal Hafner.

Zahvaljujem se vsem sodelujočim za čudovit vikend. Hvala Turističnemu društvu Rimske Toplice, hvala podjetju AGM Nemec, kompleksu Aqua Roma, za vso podporo in pomoč pri izvedbi turnirja. Hvala tudi vsem donatorjem: Sadjarstvo Aškerc, RB Grafika, Pivovarna Laško, Rimske Terme, Kozmetika Virin, Red Bull.

Deli novico s prijatelji